آموزش هویج پلو

 

مواد اولیه

1 کیلوگرم

700 گرم

1 کیلوگرم

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق مربا خوری

2 قاشق غذاخوری

هویج  تازه

برنج

مرغ

شکر

زعفران

خلال بادام و پسته

هویج را رنده کرده و درون روغن سرخ کنید

شکر را با آب داغ حل کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش آید

مرغ پخته شده را از استاخوان جدا کرده و به شکل دلخواه در آورید

یه لیوان از مرغ پخته شده را درون آب هویج و شکر ریخته

برنج را آبکش کنید

مواد را لایه به لایه با برنج حدود 1 ساعت بگذارید تا دم بکشد

کمی از برنج با زعفران و خلال پسته بادام مخلوط کرده و تزئین کنید