بستن
0 محصول
مشاهده سبد خرید
آموزش هویج پلو
مواد اولیه
1 کیلوگرم 700 گرم 1 کیلوگرم 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق مربا خوری 2 قاشق غذاخوری | هویج تازه برنج مرغ شکر زعفران خلال بادام و پسته |
هویج را رنده کرده و درون روغن سرخ کنید
شکر را با آب داغ حل کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش آید
مرغ پخته شده را از استاخوان جدا کرده و به شکل دلخواه در آورید
یه لیوان از مرغ پخته شده را درون آب هویج و شکر ریخته
برنج را آبکش کنید
مواد را لایه به لایه با برنج حدود 1 ساعت بگذارید تا دم بکشد
کمی از برنج با زعفران و خلال پسته بادام مخلوط کرده و تزئین کنید
در زیر میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.