آموزش رولت گوشت

 

مواد لازم

 

نیم کیلو

یک فنجان

1عدد

3عدد

3عدد

نصف فنجان

1 ق چای خوری

نصف فنجان

1 ق سوپ خوری

نصف فنجان

به میزان لازم

گوشت

شیر

پیاز

نان سوخاری

تخم مرغ

جعفری خرد شده

نمک

هویج خرد شده

آرد نخودچی

سس گوجه فرنگی

فلفل ، دارچین ، زرد چوبه

طرز تهیه

 

گوشت وپیاز را شسته وسه بار چرخ کنید

نان سوخاری رابع مدت 1 ربع خیس کرده

دوعدد تخم مرغ را پخته و پوست بگیرید

گوشت ، شیر ، نان سوخاری خیس شده ، نمک و سایر ادویه ها و یک عدد تخم مرغ مخلوط کرده و ورز دهید

روی سطح صاف خمیر را به قطر 2 سانت پهن کرده و لوله کنید

فررا روشن کرده و روی حرارت متوسط قراردهید

روی سینی فر کاغذ آلمینیومی کشیده و رولت را در فر به مدت 5/1 قرار دهید

رو لت را در دیس قرارداده و نوش جان کنید