بستن
0 محصول
مشاهده سبد خرید
آموزش رولت گوشت
مواد لازم
نیم کیلو یک فنجان 1عدد 3عدد 3عدد نصف فنجان 1 ق چای خوری نصف فنجان 1 ق سوپ خوری نصف فنجان به میزان لازم | گوشت شیر پیاز نان سوخاری تخم مرغ جعفری خرد شده نمک هویج خرد شده آرد نخودچی سس گوجه فرنگی فلفل ، دارچین ، زرد چوبه |
طرز تهیه
گوشت وپیاز را شسته وسه بار چرخ کنید
نان سوخاری رابع مدت 1 ربع خیس کرده
دوعدد تخم مرغ را پخته و پوست بگیرید
گوشت ، شیر ، نان سوخاری خیس شده ، نمک و سایر ادویه ها و یک عدد تخم مرغ مخلوط کرده و ورز دهید
روی سطح صاف خمیر را به قطر 2 سانت پهن کرده و لوله کنید
فررا روشن کرده و روی حرارت متوسط قراردهید
روی سینی فر کاغذ آلمینیومی کشیده و رولت را در فر به مدت 5/1 قرار دهید
رو لت را در دیس قرارداده و نوش جان کنید
در زیر میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.