آموزش رولت گوشت
آموزش رولت گوشت
مواد لازم
نیم کیلو
یک فنجان 1عدد 3عدد 3عدد نصف فنجان 1 ق چای خوری نصف فنجان 1 ق سوپ خوری نصف فنجان به میزان لازم |
گوشت
شیر پیاز نان سوخاری تخم مرغ جعفری خرد شده نمک هویج خرد شده آرد نخودچی سس گوجه فرنگی فلفل ، دارچین ، زرد چوبه |
طرز تهیه
گوشت وپیاز را شسته وسه بار چرخ کنید
نان سوخاری رابع مدت 1 ربع خیس کرده
دوعدد تخم مرغ را پخته و پوست بگیرید
گوشت ، شیر ، نان سوخاری خیس شده ، نمک و سایر ادویه ها و یک عدد تخم مرغ مخلوط کرده و ورز دهید
روی سطح صاف خمیر را به قطر 2 سانت پهن کرده و لوله کنید
فررا روشن کرده و روی حرارت متوسط قراردهید
روی سینی فر کاغذ آلمینیومی کشیده و رولت را در فر به مدت 5/1 قرار دهید
رو لت را در دیس قرارداده و نوش جان کنید
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.