Close
0 Product
View cart
آموزش باقالا پلو
مواد اولیه
4 پیمانه
5/1 پیمانه 2 قاشق غذاخوری 300 گرم 5 الی 6 ثاشق غذاخوری 1 عدد |
برنج آبکش شده
کوشت زعفران دمکرده باقالا پخته شده شوید تازه یا خشک پیاز |
طرز تهیه
1_ گوشت را با پیاز می پزیم
2_ کف ظرف رزا چرب کرده سیب زمینی هارو کف ظرف چیده و لایه لایه باقالا و برنچ و شوید را میریزیم
3 _ درب قابلمه را بگذارید تا 45 الی1 ساعت با حرارت کم دم بکشد
You can find the answers to your questions below. Otherwise, ask us, we will always answer your questions.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.