آموزش هویج پلو
آموزش هویج پلو
مواد اولیه
1 کیلوگرم
700 گرم 1 کیلوگرم 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق مربا خوری 2 قاشق غذاخوری |
هویج تازه
برنج مرغ شکر زعفران خلال بادام و پسته |
هویج را رنده کرده و درون روغن سرخ کنید
شکر را با آب داغ حل کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش آید
مرغ پخته شده را از استاخوان جدا کرده و به شکل دلخواه در آورید
یه لیوان از مرغ پخته شده را درون آب هویج و شکر ریخته
برنج را آبکش کنید
مواد را لایه به لایه با برنج حدود 1 ساعت بگذارید تا دم بکشد
کمی از برنج با زعفران و خلال پسته بادام مخلوط کرده و تزئین کنید
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.