آموزش موصع پلو
آموزش موصع پلو
مواد اولیه
1 عدد
4 عدد 100 گرم 1 قاشق سوپ خوری 4 پیمانه 100 گرم 100 گرم به میزان دلخواه |
سینه مرغ
هویج پخته و خلال شده زرشک روغن برنج خلال پسته خلال بادام زعفران |
طرز تهیه
برنج را آبکش کرده و دم کنید
خلال پسته و بادام را خیس کرده و آبکش کنید و با کمی روغن تف دهید
برنج را درون ظرف مورد نضر به حالت تپه ای بکشید
کمی برنج را با زعفران مخلوط کنید
برنج سفید را با برنج زعفرانی به صورت ضرب دری تزئین کرده تا 8 قسمت شود
خلال بادام آماده شده را درون دوقسمت از خانه های رو به رو ریخته
خلال پسته ها را در روغن گرم کرده و در دو قسمت دیگر بریزید
به همین ترتیب خانه های دیگر مرغ و زرشک تزئین کنید .
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.