آموزش شیرین پلو
آموزش شیرین پلو
مواد اولیه
1 کیلو
1 عدد 100 گرم 50 گرم مقدار لازم 100 گرم 3 قاشق 1 کیلو |
برنج
مرغ خلال بادام خلال پسته روغن خلال پوست پرتقال زعفران شکر |
تهیه مواد
خلال پوست پرتقال را 24 ساعت قبل در آب جوشانده و دو الی 3 بار تکرار شود تا تلخی آن گرفته شود و در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود
شکر را با 3 لیوان آب جوشانده و از صافی رد کرده و به پوست پرتقال اضافه کرده
مرغ را با یک تکه پیاز پخته و آب آن را صاف کرده برنج را آبکش کنید ، آب مرغ را صاف کرده و 3 قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط کرده و زعفران را مخلوط کنید ، برنج را کف ظرف ریخته و از مواد در وسط برنج ریخته و روی برنج بریزید
قطعات مرغ مرا روی برنج قراردهید و بگذارید تا برنج دم بکشد و موقع سرو خلال پسته
و کمی زعفران سائیده شده و بقیه خلال و بادام و پرتقال تزئین کنید
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.