آموزش شیرین پلو

 

مواد اولیه

1 کیلو

1 عدد

100 گرم

50 گرم

مقدار لازم

100 گرم

3 قاشق

1 کیلو

برنج

مرغ

خلال بادام

خلال پسته

روغن

خلال پوست پرتقال

زعفران

شکر

تهیه مواد

خلال پوست پرتقال را 24 ساعت قبل در آب جوشانده و دو الی 3 بار تکرار شود تا تلخی آن گرفته شود و در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود

شکر را با 3 لیوان آب جوشانده و از صافی رد کرده و به پوست پرتقال اضافه کرده

مرغ را با یک تکه پیاز پخته و آب آن را صاف کرده برنج را آبکش کنید ، آب مرغ را صاف کرده و 3 قاشق روغن و یک ملاقه از شربت خلال مخلوط کرده و زعفران را مخلوط کنید ، برنج را کف ظرف ریخته و از مواد در وسط برنج ریخته و روی برنج بریزید

قطعات مرغ مرا روی برنج قراردهید و بگذارید تا برنج دم بکشد و موقع سرو خلال پسته

و کمی زعفران سائیده شده و بقیه خلال و بادام و پرتقال تزئین کنید