* آموزش ته چین مرغ *

 

مواد لازم

 

 

5 پیمانه

5 قسمت سینه

3 عدد

3 قاشق غذاخوری

به میزان لازم

3 قاشق غذاخوری

1 عدد

به میزان دلخواه

برنج

سینه مرغ

تخم مرغ

ماست

روغن مایع

زعفران

کره

نمک و فلفل

طرز تهیه

 

1_ تخم مرغ را هم زده  و ماست را اضافه میکنیم و باهم مخلوط می کنیم

2_ روغن مایع ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم

3_ برنج از قبل ابکش شده را به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود

4_ سینه مرغ را ریش ریش کرده و درون کره یا روغن سرخ کنید

5_ روغن را درون ظرف ریخته و بگزارید تا کمی گرم شود و مواد را به روغن اضافه کرده

و سینه مرغ سرخ شده را لایه به لایه با مواد اضافه کرده و سطح کار را صاف کرده و یک قالب کره 50 گرمی را در مرحله آخر روی برنج گذاشته و درب را گذاشته و بگذارید تا دم بکشد