آموزش تهیه همبرگر 50% گوشت
برگر از بیرون نخر خودت درست کن !!
www.nafis-market.ir parand_nafismarket@
از نظر طعم با برگر بیرون مو نمیزنه با این تفاوت که خونگیه و میدونی از چی درست شده
همبرگر خونگی
گوشت چرخ شده 500گرم
سویا 250گرم
پیاز 8 عدد بزرگ
فلفل دلمه 2 عدد بزرگ
تخم مرغ 3 عدد
آرد 10 ق غ شایدم بیشتر
ادویه ها : پودر گوجه ، پودر سیر ، آویشن ، پول بیبر ، فلفل سیاه ، سماق و نمک
ابتدا سویا را باآب خیس کنید و سپس آبکش و چرخ کنید.
پیاز و فلفل دلمه را با قسمت ریز رنده کنید و حسابی آبش بگیرید.
همه موارد را حسابی ورز دهید تا حالت چسبندگی بگیرد.
مواد را سلفون کشیده و به مدت 6 ساعت یا بیشتر در یخچال بذارید.
اندازه دقیق هر برگر 170 گرم هست اما با رینگ قطر 8 سانت برگر 80 گرمی درست کنید.
نکات قابل توجه :
ادویه خیلی خیلی درطعم اصلی برگر مهم هست و لازمه که از ادویه مخصوص برگر استفاده کنید.
داخل فیلم ادویه ها جداگانه معرفی کردم شاید همگی به ادویه مخصوص برگر دسترسی نداشته باشید.
برگرها را در فریز نگه دارید و 15دقیقه قبل پخت از فریزر بیرون بیارید.
دلیل استراحت در یخچال طعم و مزه همه مواد به خورد هم بروند.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.