بستن
0 محصول
مشاهده سبد خرید
ژله پرتقال
مواد اولیه
انار
پودر ژلاتین شکر |
یک کیلو
45 گرم نیم کیلو |
آب پرتقال را بگیرید
شکر را به آب انار اضافه کرده تا حل شود
پودر ژلاتین را کمی در آب گرم حل کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید
ظرف مورد نظر را چرب کرده مایع را درون آن ریخته و در یخچال قرار داده
ظرف را برگردانده و روی آن را تزئین کنید
در زیر میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.