ماکارونی پیکولی تک
ماکارونی پیکولی تک

ماکارونی پیکولی تک

ناموجود
کد محصول: 54
موجودی: ناموجود

ارزش تغذیه‌ای ماکارونی
ارزش تغذیه‌ای ماكارونی در اصل وابسته به آردی است كه در تهیه‌ی ماكارونی از آن استفاده می‌شود. این ماده‌ی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی كه میزان پروتئین آن حدود 7 تا 8 برابر كم‌تر از میزان نشاسته‌ی آن است. از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذاهای دیگر كه منبع اصلی املاح معدنی و ویتامین‌ها هستند، در حد متوسطی است. تجزیه‌ی اسیدهای آمینه‌ی تركیبات پروتئینی ماكارونی در مقایسه با تركیبات پروتئینی غذاهای دیگر مانند شیر، تخم مرغ و پروتئین‌ سویا كه روزانه مصرف می‌كنیم، نشان می‌دهد كه از نظر اسید آمینه‌ی ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل همین محدودیت اسید آمینه‌ای، ارزش تغذیه‌ای آن كاهش می‌یابد. بنابراین فاكتور ارزش بیولوژیكی و فاكتور میزان پروتئین ماكارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایین‌تر است.

 

از طرفی این ارزش تغذیه‌ای ماكارونی از مرحله‌ی خرید در سوپر ماركت تا پختن آن و قرار گرفتن روی میز غذا دست خوش تغییر می‌شود. در بعضی از موارد نزدیك به 20 درصد تركیبات انرژی‌زای آن به هنگام پخت از دست می‌رود، اما باید به خاطر داشته باشیم كه ماكارونی هیچ‌گاه به تنهایی و بدون چاشنی خورده نمی‌شود.

خصوصیات محصول
ماکارونی پیکولی تک 500 گرم

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی
‍‍‍‍‍×