جو پرک عطار کده
جو پرک عطار کده

جو پرک عطار کده

3200 تومان   
کد محصول: 35
موجودی: در انبار

معرفی خواص جوی پرک

موسلی:

منشا و خاستگاه اصلی موسلی سوئیس است.موسلی یک ترکیب قدرتمند فیبر و پروتئین از جوی پرک، میوه‌های خشک شده و آجیل است.اگرچه یک پیمانه از موسلی ۳۰۰ کالری دارد اما وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار در آن، باعث شده است که این ماده یک وعده غذایی سالم محسوب شود.

ارزش تغذیه‌ای موسلی :

یک پیمانه موسلی، ۲۸۹ کالری، ۶ گرم فیبر، ۸ گرم پروتئین، ۴ گرم چربی، ۶۶ گرم کربوهیدارت، ۵۲ درصد ویتامین B6، ۵۲ درصد ویتامین B12 و ۳۱ درصد ویتامین E دارد.

گرانولا:

گرانولا سرشار از مواد مغذی است.شما می‌توانید از این ماده برای کاهش وزن خود استفاده کنید.البته برای اینکه گرانولای سالم‌تری داشته باشید بهتر است طرز تهیه آن را در منزل یاد بگیرید.

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه گرانولا، ۵۹۷ کالری، ۱۱ گرم فیبر، ۱۸ گرم پروتئین، ۲۹ گرم چربی،۶۵ گرم کربوهیدرات،۲۴۷ درصد منگنز، ۶۸ درصد ویتامین E و ۶۵ درصد فسفر دارد.

آشنایی با خواص جوی پرک

جو:

جو تنها برای پختن سوپ نیست.نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که اگر جو برای صبحانه مصرف شود، محتوای فیبری آن می‌تواند شما را سیرتر نگه دارد.

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه جوی پخته شده، ۱۹۳ کالری، ۶ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۴۴ گرم کربوهیدرات، ۲۰ درصد منگنز ، ۱۹ درصد سلنیوم و ۱۶ درصد نیاسین دارد.

گندم خراسان(کاموت):

گندم خراسان هم خانواده گندم دوروم است.بیشتر متخصصان گندم خراسان را جایگزین خوبی برای برنج قهوه‌ای می‌دانند.گندم خراسان دارای اسید‌های چرب سالم‌تری است. همچنین این ماده ۴۰ درصد بیشتر از گندم معمولی پروتئین دارد.

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه گندم خراسان پخته شده حاوی ۲۵۱ کالری، ۷ گرم فیبر، ۱۱ گرم پروتئین، ۲ گرم چربی، ۵۲ گرم کربوهیدارت، ۲۴ درصد نیاسین، ۱۴ درصد تیامین است.

با خواص تف آشنا شوید

این ماده یکی از بهترین غلات بدون گلوتن است و همین امر موجب شده است افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند از آن برای پخت نان استفاده کنند.

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه تف پخته شده ۲۵۵ کالری، ۱۰ گرم فیبر، ۱۰ گرم پروتئین، ۲ گرم چربی، ۵۰ گرم کربوهیدرات و ۳۱ درصد تیامین دارد.

فارو:

این ماده تقریبا دو برابر برنج قهوه‌ای فیبر و پروتئین دارد.فارو سرشار از کلسیم و آهن است.طعم و بافت بی نظیر آن باعث شده بیشتر افراد عاشق مصرف فارو باشند.شما می‌توانید از دستورهای پخت مختلفی برای تهیه و آماده سازی فارو استفاده کنید.

ارزش تغذیه‌ای: نصف پیمانه فاروی پخته شده، ۱۰۰ کالری، ۴ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۶ گرم کربوهیدرات دارد.

خواص گندم سیاه:

گندم سیاه حاوی ۳ گرم فیبر و ۴ گرم پروتئنی است و مواد معدنی زیادی دارد.

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم گندم سیاه، ۹۶ کالری، ۳ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱۸ درصد منگنز، ۱۵ درصد مس، ۱۶ درصد منیزیم دارد.

ارزن:

این دانه آسیایی دارای پروتئین زیادی است و عاری از گلوتن می‌باشد.این ماده همچنین غنی از ویتامین B، کلسیم و آهن است.

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم ارزن، ۱۰۶ کالری، ۲ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۰ گرم کربوهیدرات، ۲۳ درصد منگنز، ۱۰ درصد مس و ۵ درصد ویتامین است.

بلغور:

این ماده در غذاهای خاورمیانه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و سرشار از فیبر و مواد معدنی است.همچنین این ماده جایگزین عالی برای برنج یا کوسکوس محسوب می‌شود.

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم بلغور، ۹۶ کالری، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۱ گرم کربوهیدرات، ۴۳ درصد منگنز و ۱۱ درصد منیزیم دارد.

آرد ذرت (سبوس دار، زرد):

آرد ذرت از ذرت خشک تهیه می‌شود.این ماده همانند گندم یا سایر غلات دارای مواد مغذی بسیاری است.آرد ذرت سرشار از منیزیم، سلنیم و تیامین است.

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم آرد ذرت حاوی ۱۰۱ کالری، ۲ گرم فیبر، ۲ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۹ درصد منیزیم ، ۷ درصد تیامین و ۶ درصد سلنیوم است.

درباره تفاوت جو و جودوسر بیشتر بدانید

جو و جودوسر به لحاظ ارزش تغذیه ای که درون آن هاست تفاوت دارند.

یولاف بدون شک مغذی تر از جو معمولی است و به طور گسترده ای به عنوان مکمل صبحانه در جهان استفاده می شود.

با این حال، جو نیز منبع مناسبی از پروتئین است و هر دو غله پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تا حد زیادی می توانند تامین کنند.

یولاف غنی از فیبر محلول و نا محلول است، جو نیز حاوی مقادیر زیادی فیبر است که سلامت دستگاه گوارش را تضمین می کند.

اما جو دوسر بواسطه داشتن بتاگلوکان خاصیت درمانی بالایی دارد و ضد سرطان است.

در مقایسه جودوسر و جو هر دو به جلوگیری از بیماری های مختلف مانند بیماری های قلبی، سرطان و دیابت نوع ۲ کمک می کنند.

تفاوت جو و جودوسر ، در مصرف انسانی آن ها است.

مردم معمولا ترجیح می دهند که پرک جودوسر را در صبحانه بخورند و از آن تغذیه کنند.

اما به دلیل بافت سفت تر جو معمولی تمایل به مصرف پرک جو در سوپ ها بیشتر وجود دارد،

اما جودوسر به دلیل مواد ارگانیک ویژه ای که دارد در صنایع بهداشتی و داروسازی کاربرد فراوانی داشته

و مصرف آن یک نوع غذا درمانی محسوب می شود.

خصوصیات محصول
جو پرک عطار کده 400 گرم

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی
‍‍‍‍‍×