آرد سوخاری عطار کده
آرد سوخاری عطار کده

آرد سوخاری عطار کده

5200 تومان   
کد محصول: 48
موجودی: در انبار

● موادی که در تهیه آرد سوخاری استفاده می‌شود

▪ گلوتن:
گلوتن در خمیر سوخاری سه نقش اساسی را ایفا می‌کند:
به خمیر حالت الاستیک و ارتجاعی می‌دهد، باعث نگهداری گازهای حاصل از تخمیر و حالت اسفنجی در فرآورده می‌شود و در ‌‌نهایت باعث بهبود حجم، بافت، سهولت مصرف و افزایش اثر آنزیم‌های گوارشی می‌شود.

▪ شربت اینورت: این ماده موجب بهبود رنگ در پوسته سوخاری و نرمی بافت آن می‌شود.

▪ عصاره مالت: این ماده در بهبود رنگ، طعم و مزه محصول موثر است.

▪ مخمر نانوایی: در تولید سوخاری به دلیل بهبود حجم و حالت اسفنجی و تردی بافت از یک مرحله تخمیر استفاده می‌شود که هم زمان این عمل در بهبود طعم هم تاثیر دارد.

▪ نمک طعام: این ماده در خمیر سوخاری از یک طرف به بهبود کیفیت شبکه گلوتن کمک می‌کند و حالت ارتجاعی آن را بهبود می‌بخشد، از طرف دیگر به عنوان تنظیم کننده و تعدیل کننده رشد مخمر و میکروارگانیسم‌های ناخواسته عمل می‌کند.

▪ شیر خشک: اثرات مطلوبی بر روی بهبود بافت خمیر و در نتیجه حالت اسفنجی آن دارد، همچنین موجب بهبود رنگ و طعم می‌شود و ارزش غذایی فرآورده نهایی را افزایش می‌دهد.

▪ روغن: از این ماده بیشتر برای تردی بافت و افزایش حجم سوخاری استفاده می‌شود. برای تولید سوخاری فرمول ثابت و یکنواختی موجود نیست و با انتخاب مواد اولیه مناسب می‌توان فرآورده با کیفیت بالا بدست آورد.

خصوصیات محصول
آرد سوخاری عطار کده 300 گرم

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
کد امنیتی
‍‍‍‍‍×