بستن
0 محصول
مشاهده سبد خرید
آموزش باقالا پلو
مواد اولیه
4 پیمانه
5/1 پیمانه 2 قاشق غذاخوری 300 گرم 5 الی 6 ثاشق غذاخوری 1 عدد |
برنج آبکش شده
کوشت زعفران دمکرده باقالا پخته شده شوید تازه یا خشک پیاز |
طرز تهیه
1_ گوشت را با پیاز می پزیم
2_ کف ظرف رزا چرب کرده سیب زمینی هارو کف ظرف چیده و لایه لایه باقالا و برنچ و شوید را میریزیم
3 _ درب قابلمه را بگذارید تا 45 الی1 ساعت با حرارت کم دم بکشد
در زیر میتوانید پاسخ سوالات خود را بیابید. در غیر این صورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.
دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.